Veilige Lipolaser behandeling in Almere

Snel afvallen op veilige en gezonde wijze? In 4 weken een slank en strak figuur?

Snel afslanken met Lipolaser?

Lipo Laser is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van vetvermindering uit Amerika! Deze revolutionaire behandelmethode is afkomstig uit de medische wereld en is het veilige antwoord op liposuctie. Lipo Laser is gericht op figuurcorrectie en is een goed wapen tegen vetophoppeningen en cellulitis omdat het de probleemgebieden aanpakt.

lipolaser behandeling benen

Vet verwijderen door lipolaser

Hoe werkt Lipolaser?

Door middel van diode lasers imploderen vetcellen waardoor ze afgebroken worden en op een natuurlijke manier door het lichaam worden afgevoerd. Deze methode is er niet voor verlies van grote hoeveelheden vet, maar voor de aanpak van probleemgebieden.

Hoelang duurt een Lipolaser behandeling?

De Lipolaser behandeling van Lusem versnelt de natuurlijke manier van het lichaam om vet te verminderen. Een Lipolaser behandeling van ongeveer 30 min. versmalt tot 2 centimeter van het lichaam. De Lipolaser behandeling is ten opzichten van andere behandelingen (liposuctie, injecties) een veilig, pijnloos en een gezond alternatief.

 Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Lusem biedt 8 sessies en per sessie duurt 40 minuten. Het aantal sessies die u nodig heeft wordt bepaald door een deskundige van Lusem. Deze sessies zijn gebaseerd op uw wensen en doelen. Over het algemeen adviseert de deskundige een behandeling van twee keer per week.

Is de behandeling met de Lipo Laser veilig?

Ja, de Lipolaser behandeling is de meest veilige en snelste methode om te afvallen. De functie van Lipolaser zorgt ervoor dat de vetcellen op het natuurlijke wijze vrijkomen. Tijdens de behandeling zal er geen schade. Deze cellen blijven ook intact, alleen kleiner, en geeft onmiddellijk resultaat. De Lipo Laser is FDA (de hoogste Amerikaanse keuringsinstantie) goedgekeurd.

lipolaser behandeling buik donker

Is de behandeling met de Lipo Laser voor iedereen geschikt?

De Lipo laser kan gebruikt worden voor de jongeren en door zowel mannen als vrouwen en behandeld elk gebied van het lichaamsgedeelte, behalve de vrouwelijke borsten. Een deskundige van Lusem zal voorafgaand aantal vragen stellen en met u bepaalde situaties doornemen om de behandeling veilig en optimaal te laten behandelen.

Hoelang duurt Lipolaser behandeling met combinatie?

De Lipolaser behandeling duurt slechts 30 minuten per sessie. De intake met een deskundige van Lusem zal maximaal 10 minuten duren. Hiervoor krijg je meer inzichten over uw lichaam, zoals uw vetpercentage, gezondheid en hoeveel centimeters je kan afvallen.  Daarnaast biedt Lusem ook andere behandelingen om te kunnen combineren, zoals huid verstevigen.  Dit zorgt ervoor dat uw huid niet slap wordt tijdens het afvallen. Deze behandeling duurt ook gemiddeld tussen de 30 en 45 minuten.

Lipolaser behandeling (uitvoering)

Na de behandeling kunt je onmiddellijk je dagelijkse routine hervatten. Er is geen herstelperiode nodig. Wel is het belangrijk dat men veel water inneemt voor het versnellen van het afvoer proces omdat goed resultaat haalbaar is wanneer het weefsel veel vocht bevat.
Als het vetweefsel eenmaal verdwenen is, komt het op die plaats niet meer terug. Maar bij een ongezonde, te eenzijdige voeding, te weinig vochtopname en te weinig beweging slaat het lichaam opnieuw vetcellen op andere plaatsen.

Een gezonde levensstijl en regelmatige lichaamsbeweging in combinatie met de Lipo Laser handelingen geven een optimaal blijvend resultaat!

Pijnloos afslanken is wetenschappelijk bewezen

Dermatologen in America (Harvard Medical School) kwamen achter dat vetcellen niet goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Hiervoor is het mogelijk door lipolaser om vetcellen te behandelen zonder andere weefsel te beschadigen. Het afvoeren van de vetcellen kan door een natuurlijke wijze gedaan worden. Definitieve resultaat is pas na vier weken zichtbaar.

Afspraak maken?

[contact-form-7 id=”395″ title=”Contactformulier”]