Zijn de resultaten van freeze, cavitatie en lipolaser blijvend?

Omdat de vetcellen af worden gebroken zullen de vetcellen geen functie meer hebben. De vetcel zal dan ook van zelf zich los laten. Uiteindelijk wordt de vetcel op een natuurlijke wijze uitgevoerd uit het lichaam. Daarom is het resultaat definitief. Ons lichaam maakt na cavitatie, freeze of lipolaser behandeling geen nieuwe vetcellen aan. Echter is ons lichaam wel in staat om bij een ongezonde levensstijl opnieuw (lege) vetcellen (welke niet door de cavitatie, freeze en lipolaser behandeling zijn bereikt) als opslag voor vetten te gebruiken. Uit eindelijk om op gewicht te blijven is het essentieel om een gezond eetpatroon aan vast te houden. Blijven sporten zal zeker betere resultaat scoren op uw lichaam en spieren.

Wat zijn de resultaten van cavitatie en wat doet het met uw toekomst?

Tijdens cavitatie behandeling krijgt u binnen 20 minuten resultaat te zien. Toch zijn de resultaten verschillend per persoon, vanwege leeftijd, geslacht, huidsituatie, etc. De resultaten kunnen gemeten worden, om door per behandeling de gemiddeld omtrek in centimeters te meten. Want met meten kunt u weten en helpt u te inspireren om meer behandelingen te nemen of te gaan sporten.

Bevriezen van vet met Cryolipolyse

Wat zijn de resultaten van freeze?

Na de behandeling van 45 minuten van freeze zal er ongeveer 4 weken later alle bevroren vetcellen uit het lichaam afvoeren. Tevens zijn de resultaten verschillend vanwege leeftijd, geslacht, huidsituatie, etc. De resultaten kunnen gemeten worden, om door per behandeling omtrek in centimeters te meten.

Wat zijn de resultaten van Lipolaser?

Meer dan de helft van onze klanten vertellen dat de resultaten na de eerste behandeling zien. Maar voor het beste resultaat ziet u pas na 2 weken. Dit zorgt ervoor dat er dan pas kan gemeten worden hoe krachtig lipolaser is van Lusem afslankstudio. Ook hier zijn er bepaalde factoren waardoor de resultaten verschillend zijn per persoon zoals leeftijd, geslacht, huidsituatie, etc.

Om spieren beter naar voren te brengen is er ook huidversteviging behandeling 

Spieren worden pas écht goed zichtbaar als er weinig tot geen vet op de betreffende lichaamszone zit. Vermindering van vet zorgt ervoor dat de spieren beter zichtbaar worden. Na het verminderen van het overtollige vet kunnen de spieren getraind worden met onderbuik spieroefeningen of door middel van een RF behandeling.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het verschilt per persoon en natuurlijk is het afhankelijk van uw wensen. Tijdens intake gesprek wordt er besproken over uw wensen, gemeten en wat de beste behandeling(en) is/zijn.

Wilt u meer weten over Cavitatie?

Definitief vet verwijderen zonder pijnlijke chirurgische ingreep. Overtollig vet en cellulitis is een probleem waar veel vrouwen, maar ook mannen mee kampen.

Meer informatie