1. Behandeling tegen cellulitis

Cavitatie zorgt door middel van ultrasone geluidsgolven voor een definitieve afbraak van vetcellen in kleine zones. Deze afgebroken vetcellen worden op een natuurlijke manier afgevoerd via, even opletten, je lymfatische systeem en bloedcirculatie, en verlaten je lichaam via de nieren en de lever.

Cavitatie behandeling kun je veel vet kwijtraken, zonder hier zelf moeite voor te hoeven doen. Geluidsgolven zorgen ervoor dat de vetophoping in beweging komt, en zo kunnen de vetcellen worden afgebroken. De behandeling is uitermate geschikt voor het aanpakken van probleemzones zoals; de lovehandles, dijen, bovenbenen, buik, rug of armen.

1.1 Cellulite verwijderen – behandeling

Cavitatie is dé manier om met blijvend resultaat plaatselijk vet te verwijderen!
Wij kunnen ook cellulitis (storende putjes in de huid van bovenbenen en billen) effectief verminderen

2 Het bevriezen van vetcellen

Bij de relatief nieuwe Freeze-behandeling wordt het lichaamsvet
afgebroken door het weefsel sterk te verkoelen. Hierdoor breken de vetcellen af en worden deze op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

3 Het verwijderen van rimpels

IPL (Intense Pulsed Light) werkt op basis van lichtflitsen. De energie die hierbij vrijkomt wordt opgenomen door de donkere kleurstof (melanine) van de haren en huid. De melanine zorgt voor de omzetting in warmte. Door het veranderen van de flitsduur, intensiteit en lichtfilter kunnen verschillende aandoeningen zoals couperose, pigmentvlekken en acne doeltreffend behandeld worden. Daarnaast kan met verschillende IPL filters huidverjonging en huidversteviging gerealiseerd worden.

4 Permanente ontharing

Ontharen IPL kan voorkomen in verschillende vormen en op verschillende gebieden. Het kan ontstaan bij alle huidtypes (zeer lichte huidskleur tot zeer donkere huidskleur) en zowel bij mannen als vrouwen. Gelukkig is haargroei met lasertherapie goed te behandelen. In onze Lusem Afslankstudio. beschikken we over verschillende lasers waardoor we alle huidskleuren kunnen behandelen. Lichtblonde, witte en/of rode haren zijn helaas niet te behandelen met lasertherapie.
Wij adviseren 8 behandelingen voor een optimaal resultaat.
De onderstaande prijzen zijn per behandeling.

5 Tatoeage definitief verwijderen

Bij Lusem beschikken wij over de nieuwste lasers die momenteel op de markt zijn voor tattooverwijdering. Daar wij met de nieuwste technieken werken kunnen wij vrijwel de meeste kleuren van een tattoo verwijderen.
Uw tattoo is net onder de opperhuid geplaatst. De Yag laser schiet razendsnel kleine puntjes op uw tattoo. Tijdens het laseren ontstaat er een witte was op het behandelde gebied, ook wel “white snow” genoemd. Dit betreft een lichte verbranding van de opperhuid en verdwijnt binnen enkele minuten.
Vermijd zonnebaden en de zonnebank binnen 2 weken na de behandeling om pigmentverstoring te voorkomen, ook is het niet aan te raden de eerste weken te gaan zwemmen i.v.m. risico op infecties.